Persondata

Reglement

Klubhuset

Saunaen

Saunagus

Førstehjælp

Badesikkerhedsråd

Persondata

Persondata

Den Europæiske Persondataforordning

Kære medlem af Vikingelauget Freya

Den nye EU-persondataforordning trådte i kraft som dansk lov den 25. maj 2018. Med forordningen kom der en række nye krav til, hvordan vi som forening skal dokumentere, at vi overholder loven. 

Persondataloven handler kort fortalt om, hvornår og hvordan myndigheder, virksomheder og foreninger som vinterbadeklubben må behandle personoplysninger. Loven har blandt andet betydning for, hvordan en forening må registrere, opbevare og dele oplysninger om medlemmer og frivillige i papirform, på hjemmesider mv. 

Med forordningen følger desuden en række krav om, at vi skal dokumentere, at vinterbadeklubben som forening overholder forordningen. 

Bestyrelsen skal derfor oplyse dig om, at alle persondata, der er registreret i forbindelse med dit medlemskab, er ”almindelig data”, som navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato osv., det vil sige nødvendige oplysninger. Der er ikke registreret nogle ”personfølsomme data”, som kræver dit særskilte samtykke. 

Persondataene skal være korrekte og opdaterede, hvorfor du løbende bedes logge ind og tjekke dine oplysninger på www.holdsport.dk  

Bestyrelsen